Contact

 

BuitenStadEnergie staat u graag te woord via de klantenservice van InWarmte. U kunt altijd een vraag stellen door te mailen. Tijdens kantooruren zijn we ook telefonisch bereikbaar.

Telefoon: 085 – 130 74 37

E-mail: klantenservice@buitenstadenergie.nl of vragen@inwarmte.nl

 

Download de app voor het InWarmte klantenportaal

 

 

Storing?

Een storing komt altijd op een ongelegen moment. Kijk eerst op onze storingspagina of wij onderhoud aan het uitvoeren zijn aan uw installatie of al bezig zijn met het oplossen van de storing. Staat er niks online? Wij willen uw storing dan ook graag zo snel mogelijk verhelpen. Bel 085 – 130 74 37 (lokaal tarief) en geef aan dat het om een storing gaat. Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.

Let op: 

  • Tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00) kan onze klantenservice de storing samen met jou beoordelen (optie 2, 3 of 4 in het belmenu). Als het nodig is geven we onze onderhoudspartij de opdracht om de storing te verhelpen. Indien u direct de onderhoudspartij wilt spreken over een storing, kies dan optie 1 in het belmenu.
  • Buiten kantooruren worden meldingen aangenomen door onze storingsdienst. Als uw storing niet urgent is, neemt onze storingsdienst de melding aan en zal onze klantenservice de eerstvolgende werkdag contact met u opnemen.

Aanmelden of afmelden?

De aanmelding voor onze warmtelevering kunt u doorgeven via de aanmeldpagina.

Gaat u verhuizen? De afmelding voor onze warmtelevering kunt u doorgeven via de verhuispagina.

Andere vragen?

Voor overige vragen of opmerkingen kunt u mailen naar klantenservice@buitenstadenergie.nl.

         stuur ons direct een e-mail